Ο χειμώνας έφτασε και πάλι, φέρνοντας μαζί του κρύο και χιόνι, άρα όρεξη για περιπέτεια, οικογενειακές συγκεντρώσεις και σκέψεις για διακοπές. Ουσιαστικά, αποτελεί μια εποχή που ωθεί όσους αναζητούν συγκινήσεις, να βγουν στο δρόμο με ένα όχημα αρκετά ευέλικτο, που μπορεί να τους ταξιδέψει παντού: από μια περιπέτεια για σκι στο χιονισμένο βουνό, έως τις βόλτες μέσα στην πόλη. Η εποχή αυτή είναι εδώ και το όχημα έχει όνομα: είναι το ολοκαίνουριο Jeep® Grand Cherokee 2017.

Off-road εξερεύνηση με το ολοκαίνουριο Jeep® Grand Cherokee 2017

Το χιόνι είναι ένα ευχάριστο θέαμα για όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις και την περιπέτεια, παρέα με το κρύο. Ο χειμώνας είναι συνδεδεμένος με ταξίδια για σκι, χιονοπόλεμο και πάντα αποτελεί μια δικαιολογία για να ξεκινήσετε μια νέα off-road διαδρομή στο χιόνι. Το ολοκαίνουριο Jeep® Grand Cherokee Trailhawk 2017, με τις προστατευτικές ποδιές και το 4×4 σύστημα Quadra-Drive® II για μέγιστη ροπή, έχει σχεδιαστεί για να κυριαρχεί στα χειμερινά μονοπάτια. Επιπλέον, με χώρο έως και 68,3 κυβικά πόδια με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, το Jeep® Grand Cherokee Trailhawk είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών και είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό σας για τα χειμερινά σπορ, στις υψηλότερες κορυφές και τις πιο χιονισμένες τοποθεσίες.

Αγκαλιάστε τη νέα χρονιά μέσα στο ολοκαίνουριο Jeep® Grand Cherokee 2017

1701 Jeep Grand Cherokee Trailhawk 2

Όταν η off-road περιπέτεια τελειώνει και επιστρέφετε στην πόλη, το Jeep® Grand Cherokee Summit, το πιο πολυτελές όχημα στην κατηγορία του (βάσει της κατηγοριοποίησης της Ward για Μεσαία/Sport αυτοκίνητα, εξαιρουμένων των FCA U.S. LLC οχημάτων), είναι ένα όμορφα διακοσμημένο, υψηλής απόδοσης “έλκηθρο”. Κυκλοφορήστε στην πόλη με στυλ, μέσα σε ένα δερμάτινο εσωτερικό και απολαύστε τη μουσική σας στο ηχοσύστημα Harman Kardon®, με 19 ηχεία υψηλής απόδοσης. Απολαύστε την πλοήγησή σας στους δρόμους της πόλης με την ηλιοροφή διπλού παραθύρου CommandView®. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν η βόλτα σας διαρκέσει λίγο περισσότερο και αργήσετε στον προορισμό σας.

Φτάστε με ασφάλεια στην οικογενειακή συγκέντρωση με το ολοκαίνουριο Jeep® Grand Cherokee 2017

Οι διακοπές των Χριστουγέννων μπορεί να πέρασαν, αλλά τα Σαββατοκύριακα τα περνάμε οικογενειακά. Καθώς λοιπόν, ξεκινάτε για το σπίτι του παππού και της γιαγιάς, διαγράψτε μια καινούρια διαδρομή πέρα από τη συνηθισμένη και χαλαρώστε, γνωρίζοντας πως το Jeep Grand Cherokee για να φέρνει κοντά τις οικογένειες με το αίσθημα της ασφάλειας, με περισσότερα από 70 διαθέσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας και προστασίας: ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται 7 αερόσακοι (πολλαπλοί αερόσακοι για οδηγό και συνοδηγό, πλευρικοί αερόσακοι, αλλά και αερόσακός για τα γόνατα του οδηγού), οι οποίοι εγγυώνται πως όλοι οι επιβαίνοντες θα είναι ασφαλείς. Ανεξάρτητα από το πόσο έντονος θα είναι ο χιονοπόλεμος που θα παίξετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, το Jeep Grand Cherokee θα κάνει τα πάντα για να σας κρατήσει ασφαλείς.

Με τόσες πολλές δυνατότητες για υψηλές off-road αποδόσεις, πολυτελή σχεδίαση και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας που σας παρέχει η Jeep, το χιόνι γίνεται απόλαυση. Το Jeep Grand Cherokee έχει σχεδιαστεί για πολλά περισσότερα από να σας πάει διακοπές – είναι ένα όχημα που θα σας εμπνεύσει για να απολαύσετε τη χειμερινή περίοδο, μέσα στην πόλη και εκτός.