Το Hardline του 2016 αποδείχτηκε ό,τι πιο δύσκολο και σκληρό για τους αναβάτες, μέχρι στιγμής!
Το 2014, ο πρέσβης της Jeep® Dan Atherton σχεδίασε έναν από τα πιο σκληρούς αγώνες mountain downhill στον κόσμο. Τώρα στην 3η χρονιά του, η Red Bull Hardline επέστρεψε στις 18 Σεπτεμβρίου και έβαλε στους αναβάτες της, την μεγαλύτερη ως τώρα δοκιμασία.

Το άλμα του Jeep Renegade

Το άλμα του Jeep Renegade ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, ακόμα μια φορά. Μπορεί να μην ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για το Renegade, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως η συγκεκριμένη ράμπα ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της ημέρας για τους αναβάτες.
Το Hardline ήταν μια δοκιμασία δύναμης και αντοχής. Χαρακτηριστικό είναι πως, πολλοί από τους αναβάτες εγκατέλειψαν, δίχως να καταφέρουν να τερματίσουν. Ο φίλος και πρέσβης της Jeep, Gee Atherton τερμάτισε τελικά στην 4η θέση, μετά από μια πτώση που είχε στην προπόνηση, η οποία του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον ήδη τραυματισμένο του ώμο. Τελικά ήταν ο Bernard Kerr που κατέκτησε το πιο απαιτητικό τρόπαιο της χρονιάς τερματίζοντας συνολικά 2.4 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από τους υπολοίπους.
Ο καινούριος πρωταθλητής δήλωσε: “Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν, ίσως, το Renegade Step Up. Αν το χειριστείς σωστά και μπεις όπως πρέπει, τότε νιώθεις πολύ όμορφα! Πιθανότατα, είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό άλμα, αλλά αν τα καταφέρεις, η ανταμοιβή που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα, συνεπώς ήταν και το πιο διασκεδαστικό”.
Εάν ισχύει πως οι εμπειρίες που σε ανταμείβουν ολοκληρωτικά είναι αυτές που προέρχονται από την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων και extreme προκλήσεων, τότε ο Bernard θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κάνει άμεσα ένα test drive με το Jeep Renegade.
Jeep: συνώνυμο της δράσης και της περιπέτειας!