Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass στο LA Auto Show Debut

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass στο LA Auto Show Debut

Το νέο Jeep Compass του 2017 είναι ένας πραγματικός πολίτης του κόσμου! Το νέο μοντέλο της Jeep θα πωλείται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρει ένα συνδυασμό 17 επιλογών, όσον αφορά τον κινητήρα, ώστε να εξυπηρετήσει τις πολλαπλές ανάγκες της αγοράς. Για να εδραιωθεί η παγκόσμια κατάσταση του, με μόλις λίγες ημέρες διαφορά, το νέο Compass έκανε το Auto Show ντεμπούτο του σε τρεις ηπείρους.
Το σημείο εκκίνησης έλαβε χώρα στις 10 Νοεμβρίου, όταν και οι πόρτες του Motor Show του Σάο Πάολο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων στη Νότια Αμερική, άνοιξαν για το κοινό. Στο περίπτερο της Jeep, οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Jeep Compass, που είναι εξοπλισμένο με την ευέλικτη μηχανή Tigershark 2.0, η οποία λειτουργεί με βενζίνη και αιθανόλη, αλλά και τη μηχανή 2.0 Multijet II, την πρώτη μηχανή diesel στην κατηγορία.

Το νέο Jeep Compass κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Auto Show του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία

Το νέο Jeep Compass κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Auto Show του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία

Λίγες μέρες αργότερα το όχημα έκανε μια βουτιά – κυριολεκτικά, αν δείτε τις εικόνες – στο AutoMobility show στο Λος Άντζελες. Στη Βόρεια Αμερική, η Compass θα προσφέρει τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.4-λίτρων, Tigershark MultiAir2. Σχεδόν ταυτόχρονα με την αποκάλυψη στο Los Angeles, το νέο Compass έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα, κατά την 14η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Guangzhou.

Το νέο Jeep Compass στην πρεμιέρα του στην Ασία, στο Guangzhou της Κίνας.

Το νέο Jeep Compass στην πρεμιέρα του στην Ασία, στο Guangzhou της Κίνας.

Το όχημα θα είναι εξοπλισμένο με δύο συνδυασμούς συστημάτων μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητήρα 1.4-λίτρων FIRE MultiAir2 turbo και ενός κινητήρα 2.0-λίτρων Tigershark τετρακύλινδρο. Το νέο Compass θα πωλείται στην Κίνα από τις αρχές του 2017 και είναι ιδανικό για νεανικές, αναπτυσσόμενες οικογένειες της μεσαίας τάξης. O Νοέμβριος ήταν ένας μήνας γεμάτος υποχρεώσεις για τον νέο παγκόσμιο πολίτη και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το ολοκαίνουργιο 2017 Jeep Compass, καθώς ανακαλύπτει νέους δρόμους σε όλο τον κόσμο.