Το φθινόπωρο είναι εδώ για τα καλά, η θερμοκρασία πέφτει και οδηγούμαστε με γοργά βήματα στον χειμώνα. Για τους λάτρεις της Jeep αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: η αυθεντική περιπέτεια μόλις ξεκίνησε!
Με τη θρυλική ικανότητα της 4×4 κίνησης και τις μακράν καλύτερες off-road επιδόσεις στα μοντέλα Rubicon, το Jeep Wrangler είναι έτοιμο να χαράξει καινούρια, απάτητα μονοπάτια για περιήγηση και εξερεύνηση, στο χρώμα του φθινοπώρου. Φυσικά, οι κρύες καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου σημαίνει ότι, για πολλούς, ήρθε η ώρα να ασφαλίσουν και πάλι την οροφή του Jeep Wrangler, για να έχουν επιπλέον προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.
Είστε έτοιμοι να κηρύξουμε την έναρξη της εποχής της περιπέτειας; Δείτε το παρακάτω εύπεπτο εκπαιδευτικό video για την τοποθέτηση του hardtop, στο δικό σας Jeep Wrangler Unlimited!

Ανεξάρτητα αν χαράζετε την προσωπική σας διαδρομή σε κάποιον απομακρυσμένο προορισμό ή αν είστε καθ’ οδόν για camping το Σαββατοκύριακο, μέσα από δρόμους γεμάτους κίτρινα φθινοπωρινά φύλλα, το σήμα Trail Rated® αποτυπώνει την ικανότητά σας να ανταποκριθείτε σε κάθε διαδρομή. Χάρις στα διαθέσιμα συστήματα πλοήγησης Garmin® GPS Navigation, με ηχητικές αναλυτικές οδηγίες και SiriusXM® Travel Link (συμπεριλαμβάνεται συνδρομή ενός έτους), το Jeep Wrangler χρησιμεύει τόσο ως ο χάρτης, όσο και ως η πυξίδα σας για όλες τις διαδρομές σας, εντός και εκτός δρόμου.