Ζήσε έξω από το πλαίσιο – Jeep Renegade «Unmap Your Life»

Η Jeep εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με το νέο διαφημιστικό σποτ του Jeep Renegade. Το θρυλικό μικρό SUV της φίρμας αναβίωσε πριν λίγα χρόνια και διαγράφει μια συναρπαστική πορεία στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το ίδιο συμβαίνει κατ’ αναλογία και στη χώρα μας καθώς η Jeep, η ιστορική αμερικάνικη φίρμα διαθέτει πληθώρα ικανών μοντέλων στην γκάμα της: Αυτοκίνητα diesel, αυτοκίνητα βενζίνης, αυτόματα αυτοκίνητα, 4×4 αυτοκίνητα ικανά για κίνηση σε όλα τα εδάφη. Το Renegade σημάδεψε την ιστορία της φίρμας αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας γενικότερα. Έγινε σύμβολο 4χ4, ανεξαρτησίας, ελεύθερου πνεύματος και σημείο αναφοράς για την ικανότητά του εκτός δρόμου, την πρακτικότητά του και την αρρενωπή του σχεδίαση.

Με την νέα τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί στην Ιταλία, η Jeep προτρέπει όλους τους πελάτες της να ζήσουν αντισυμβατικά : ‘Unmap Your Life’. Το σενάριο του τηλεοπτικού σποτ δείχνει πως μπορεί η καθημερινή ρουτίνα να σπάσει και να οδηγηθούμε σε μια πολύ πιο περιπετειώδη ζωή. Αυτό γίνεται μέσα από έναν ευρηματικό τρόπο που εστιάζει στην μοναδική προσωπικότητα του μικρού SUV της οικογένειας Jeep. Σημειώστε πως η άνοδος των πωλήσεων της Jeep στην Ευρώπη (+40%) οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εμπορική επιτυχία του Renegade.

To Jeep Renegade διακρίνεται για την εξαιρετική συμπεριφορά του στην άσφαλτο ενώ ταυτόχρονα είναι το πιο ικανό 4×4 στην κατηγορία του εκτός δρόμου. Όλα αυτά σε μικρό μέγεθος που το καθιστά ιδανικό τόσο για να ελίσσεται στην πόλη όσο και για δύσβατα δασικά μονοπάτια. Ο συνδυασμός αυτών των δυο ιδιοτήτων επιτρέπει στο Renegade να παραμένει 100% αυθεντικό στον περιπετειώδη τρόπο ζωής και να αποτελεί άξιο συνεχιστή της θρυλικής παράδοσης στις εκτός δρόμου ικανότητες που έχουν χτίσει τα Jeep.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, η περιγραφή της καθημερινής ρουτίνας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εναλλαγή εντυπωσιακών εικόνων που οδηγούν σε μια νέα κατεύθυνση. Με ένα Jeep Renegade, ακόμη και η πιο συνηθισμένη και επαναλαμβανόμενη δραστηριότητα γίνεται συναρπαστική. Ο αποδέκτης του σποτ καλείται να ξεφύγει από τα συνήθη πρότυπα και να αλλάξει ορίζοντα και προσέγγιση. Έτσι μπορεί να είναι πιο δεκτικός σε όσα έχει η ζωή να προσφέρει. Η περιπέτεια διαδραματίζεται πάντα σε αχαρτογράφητη περιοχή.  Η δημιουργία και παραγωγή του νέου τηλεοπτικού σποτ της Jeep είναι από τη Leo Burnett της Ιταλίας.