Η Jeep κέρδισε το βραβείο καλύτερης τοποθέτησης στην Ιταλία για τη συμμετοχή της στην ταινία: «Batman v Superman: Dawn of Justice».

Η Jeep κέρδισε το βραβείο της καλύτερης προϊοντικής τοποθέτησης στα βραβεία key Awards που διοργανώθηκαν για 48η φορά στο Μιλάνο. Αυτό το βραβείο αφορά την εμφάνιση του θρυλικού Jeep Renegade στην ταινία που έκανε πρεμιέρα το Μάρτιο. Αφορούσε μάλιστα και το πρώτο δείγμα συνεργασίας ανάμεσα σε δυο μεγάλες πολυεθνικές την FCA και την Warner Bros.Pictures.

H λαμπερή βραδιά διοργανώθηκε στο θέατρο Elfo Puccini στο Μιλάνο από τις διαφημιστικές και κινηματογραφικές εταιρείες. Το βραβείο της καλύτερης τοποθέτησης προϊόντος παρέλαβε η Ρομπέρτα Ζέμπρι, μάνατζερ της Jeep και της Alfa Romeo στην Ιταλία.

Στην ταινία  «Batman v Superman: Dawn of Justice» διασταυρώνονται οι δρόμοι δυο υπερ – ηρώων για πρώτη φορά. Το Jeep Renegade είναι το αυτοκίνητό τους. Η παρουσία του αξιοποιήθηκε με εμπνευσμένο τρόπο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, στον Τύπο σε καμπάνια online που έτρεξε η Jeep σε συνεργασία με τους παραγωγούς της ταινίας. Μάλιστα προέκυψε και ειδική έκδοση:  the Jeep Renegade Dawn of Justice Special Edition.
Μάλιστα η διαφήμιση «Μέσα στην καταιγίδα» είχε ως πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουέιν που οδηγούσε ειδικά για την περίσταση ένα Jeep Renegade. Η παρουσία του συγκεκριμένου μοντέλου στην ταινία ήταν μια ευκαιρία να παρουσιαστεί σ’ ένα απίστευτα μεγάλο και ετερόκλητο κοινό.

Δημιουργήθηκε δε και ηλεκτρονικό παιχνίδι “Battle of the Renegades». To Renegade που πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις της Jeep ανά τον πλανήτη έχει και άλλες ειδικές εκδόσεις εκτός από την Dawn of Justice: Night Eagle, , 75th Anniversary και την νέα Desert Hawk. Πιθανόν να έχετε συνδέσει την Jeep με αυτοκίνητα diesel, αυτοκίνητα βενζίνης, , καινούρια αυτοκίνητα, αυτόματα ή χειροκίνητα. Σε κάθε περίπτωση τα Jeep έχουν παράδοση ως 4×4 αυτοκίνητα. Αυτή την εποχή η γκάμα της θρυλικής φίρμας είναι πλήρης με το Renegade να είναι το πιο εμπορικό μοντέλο σε περισσότερες από 100 χώρες.