Η Mopar παρουσίασε ένα ειδικά τροποποιημένο Jeep στην διεθνή Έκθεση του Λας Βέγκας Specialty Equipment Market Association (SEMA).
Βάση γι’ αυτό το εγχείρημα ήταν ένα Jeep Wrangler TJ, σε πλαίσιο Tuxedo Park του 1966 με στοιχεία από το Jeep Wrangler JK και ειδικά μηχανικά κιτ της Mopar. Όλα αυτά συνέθεσαν το CJ66. Αυτό το μοναδικό κοκτέιλ από τρεις διαφορετικές χρονικά γενιές οχημάτων της Jeep έδωσε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα όχι μόνο για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο αλλά και για όσους αρέσκονται να το θαυμάζουν ακίνητο.
ΤΟ CJ66 έχει σφηνοειδές σχήμα, μεγάλη δύναμη και 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το κάλυμμα κινητήρα της Mopar ενσωματώνει τη μηχανή. Δεσπόζει η εισαγωγή ψυχρού αέρα και η εξάτμιση ειδικά διαμορφωμένη για off road απόδοση. Ειδικοί άξονες Mopar Dana 44 Crate επιτρέπουν στο Wrangler να σκαρφαλώνει άνετα σε βράχους και λόφους.
Τα βαμμένα σε χρώμα Copper Canyon καλύμματα αλλά και τα ελαστικά παντός εδάφους της BFG σε τεράστιες 35αρες ζάντες συνδυάζονται με κιτ ρυμούλκησης. Ένα σύστημα επιτρέπει στον οδηγό να αυξομειώνει την πίεση των ελαστικών με το πάτημα ενός κουμπιού. Υπερμεγέθη καλύμματα στο κάτω μέρος προσφέρουν προστασία από χτυπήματα εμπρός και πίσω. Τα ειδικά φώτα ομίχλης LED και η ειδική αγωνιστική τάπα καυσίμου συμπληρώνουν τον χαρακτήρα του ξεχωριστού αυτοκινήτου. Τα ειδικά καθίσματα Viper το ενισχυμένο roll bar που περιβάλλει το κόκπιτ και το σπέσιαλ τιμόνι που φέρει το επετειακό λογότυπο για τα 50 χρόνια της Moab Easter Jeep Safari δεικνύει την πηγή έμπνευσης του Mopar CJ66.


Μπορεί να έχετε συνδέσει την Jeep με αυτοκίνητα diesel, αυτοκίνητα βενζίνης, νέα μοντέλα, αυτόματα, 4×4 όμως είναι αλήθεια πως με τη φροντίδα της Mopar το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ακόμη κι όταν παρουσιάζεται στην πόλη της υπερβολής και του τζόγου το Λας Βέγκας της Αμερικής.