Το νέο 2017 Jeep® Wrangler Winter Edition είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε αν ζείτε στο Λιβάδι της Αράχωβας, στον Αγ. Αθανάσιο, στη Βυτίνα ή σε κάποιο άλλο ορεινό χωριό. Με το χιόνι να καλύπτει δρόμους, περάσματα, μονοπάτια και πλαγιές η χειμερινή περιπέτεια ξεκινά. Η χειμερινή έκδοση «Winter Edition» του πολυβραβευμένου Jeep Wrangler είναι έτοιμη για χειμερινές εξορμήσεις εκτός δρόμου και όχι μόνο. Το Jeep Wrangler μας επιφυλάσσει πολλά πράγματα για τη νέα χρονιά και αν θέλετε η Winter Edition είναι το κερασάκι στην τούρτα ή για να είμαστε πιο επίκαιροι η κορυφή του παγόβουνου. Μπορεί να έχετε συνδέσει την Jeep με αυτοκίνητα diesel, αυτοκίνητα βενζίνης, νέα μοντέλα, 4×4 αυτοκίνητα καινούργια, νέα μοντέλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αμερικάνικη φίρμα δικαιολογεί απολύτως τη φήμη της για παραγωγή ικανών εκτός δρόμου εκδόσεων. Όπως η Rubicon Hard Rock και η Unlimited roll. Τα νέα Jeep Wrangler του 2017 έχουν καινούργια χρώματα στο εξωτερικό αλλά και φώτα LED σε συνδυασμό με προβολείς ομίχλης. Τόσο η δίπορτη όρο και η τετράπορτη έκδοση του 2017 είναι διαθέσιμες σε χρώματα όπως ανθρακί, μωβ, κίτρινο και άλλα που κάνουν τη διαφορά.
Ένα σημαντικό θέμα στις νυχτερινές εξορμήσεις στο παγωμένο βουνό είναι η ορατότητα. Αυτό δεν αφορά μόνο το δρόμο αλλά και άγρια ζώα που μπορεί να βρεθούν στο διάβα σας και η θέα τους εντυπωσιάζει. Τα νέα φώτα LED φωτίζουν καλύτερα τόσο κοντά όσο και σε μεγάλη απόσταση. Είναι δε στάνταρ στις εκδόσεις Sahara και Rubicon ενώ είναι προαιρετικό στις εκδόσεις Sport και Sport S. Ειδικά τώρα για το νέο Jeep Wrangler Winter Edition έχει φτιαχτεί για να κατακτήσει το χιόνι και έχει σχεδιαστεί ώστε η εμφάνισή του να παραπέμπει σ’ αυτό. Φέρει ειδικές σχεδίασης 17αρες ζάντες αλουμινίου Mid-Gloss Black ελαστικά BF Goodrich® All-Terrain T/A KO2, εμπρός άξονα Dana 30 και πίσω άξονα heavy-duty Dana 44. Το πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Trac-Lok® είναι στάνταρ ενώ υπάρχει και δυνατότητα μηχανικού κλειδώματος Tru-Lok®. Τόσο ο εμπρός όσο και ο πίσω προφυλακτήρας είναι μεταλλικοί ενώ υπάρχουν και ράβδοι προστασίας. Υπάρχει τόσο δίπορτη όσο και τετράπορτη έκδοση σε χρώματα όπως: Firecracker Red, Chief, Rhino, Granite Crystal, Billet Silver, Black, Bright White and Xtreme Purple. Ακόμη και το εσωτερικό του αυτοκινήτου αυτού έχει χτιστεί με το μυαλό στην οδήγηση το χειμώνα.

Θερμαινόμενα, δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινο θερμαινόμενο τιμόνι, έναυση κινητήρα από απόσταση για να το βρείτε ζεστό (σ.σ: με αυτόματη μετάδοση μόνο) ειδικά γραφικά στην multimedia οθόνη αλλά και πατάκια για σκληρή χρήση.